Start arrow Het beheer
Sporthal De Drecht
Boendersveld 1
1602 DK Enkhuizen
Tel: 0228 316883 | woensdag, 21 oktober 2020
Hoofdmenu
 Start
 Het beheer
 de geschiedenis
 naar de sporthal
 huis- gedragsregels
 Gevonden voorwerpen
 verhuur
 Links
 Contact opnemen
 Fotoalbum

 
 
 
Het Beheer   PDF  Print  Email 

Welkom op de website van sporthal De Drecht 

 

Sporthal De Drecht aan het boendersveld 1 te Enkhuizen is één van de drie gemeentelijke binnensportaccommodaties. Het beheer wordt uitgevoerd door medewerkers van de gemeente Enkhuizen.

 

Het gebruik van de sportzalen is onder te verdelen naar gebruikers. vanaf 08.00  tot 16.15 uur maken zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs gebruik van de gymzalen. Aansluitend op dit gebruik wordt de zaal verhuurd aan de plaatselijke verenigingen voor training en wedstrijden zowel op de avond als in het weekeind.

 

Daarnaast is het mogelijk om sporthal De Drecht te huren voor evenementen zoals uitvoeringen, markten en overig gebruikt dat raakvlak heeft met sociaal of culturele begrippen.

 

In de site van onze binnensportaccommodaties kunt u informatie vinden over de lokatie, routebeschrijving, de geschiedenis, indeling van de zaal, verhuur en het verenigingsleven in en rond Enkhuizen. Ook kunt u via onze site het beheer benaderen voor vragen over en/of het huren van de sporthal.

 

Voor sport en spel uitleen gaat u naar de website http://www.enkhuizen.nl/wonen-en-leven/Sport/Sport-en-spel-uitleen.htm

 

 


 
   
     

 
 
Sporthal De Drecht. © 2004 - Alle rechten voorbehouden. Voor nadere informatie: Beheerder De Drecht